Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до спиртового зброджування (Деклараційний патент на винахід № 56595) - Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Жуковський, Віктор Антонович; Шевченко, Василь Іванович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Наталія Вікторівна; Михайлів, Андрій Петрович (My University, 2003)
Способ отличается тем, что общее количество осахаривающего ферментного препарата делят на две части в соотношении 1:2,3-3,0, при этом меньшую часть задают на стадию приготовления замеса, а большую – на стадию осахаривания. Cпосіб відрізняється тим, що загальну кількість оцукрюю чого ферментного препарату ділять на дві частини в співвідношенні 1:2,3-3,0, при цьому меншу частину задають на стадію приготування замісу, а більшу – на стадію оцукрювання. Method differs by the fact that the total quantity of saccharifying enzyme preparation divided into two parts in the ratio 1:2,3-3,0, with a smaller part addition in stage set batch cooking, and more - to the stage of saccharification.
Keywords: приготування замісу; ферментний препарат; розчинення крохмалю; оцукрювання; batch cooking; enzymes; dissolved of starch; saccharification