Ефективність реконструкції хвостової частини парогенераторо БКЗ 75/39 ГМА в ТЕЦ Оржицького цукрового заводу - Безродний, Михайло Костянтинович; Мокляк, Василь Феодосійович; Павелко, Володимир Іванович (My University, 2014)
В статті обґрунтована доцільність реконструкції хвостової частини парогенератора БКЗ-75/39ГМА. Приведено конструкцію та принцип роботи модернізованого підігрівника повітря для па¬рогенератора типу БКЗ-75/39ГМА, яким оснащені ТЕЦ та промислові котельні більшості цукрових заводів України. Наведені результати техніко-економічного розрахунку ефективності реконструкції хвостової частини парогенераторів малої і середньої потужності в умовах експлуатації їх в ТЕЦ цу¬крових заводів.
Keywords: теплоутилізатори; термосифони; теплоенергетика; модернізація; ефективність; теплоутилизаторы; термосифоны; теплоэнергетика; модернизация; эффективность; utilizers; termosyfony; heat; modernization; efficie; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки