Білько, Марина ВолодимирівнаТенетка, Аліна ІванівнаБабич, Ірина МихайлівнаСкорченко, Марія Вікторівна2012-06-112012-06-112012Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, А. І. Тенетка, М. В. Скорченко, І. М. Бабич // Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 330-335.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1302Досліджений вплив вибору сортів винограду, прийомів його переробки та внесення антиоксидантів на формування різних відтінків рожевих столових виноматеріалів. Доведена можливість регулювання окисно-відновними процесами за допомогою внесення препаратів відновної дії.Influence of grape varieties, methods of its processing and add of antioxidants on the formation various shades of rose table wine. The possibility of regulation of redox processes by adding reduction actions preparations.otherантиоксидантиantioxidantsглютатіон дріжджіваскорбінова кислотатанін галловийОВ-процесирожеві виноматеріалиglutathione of yeastascorbic acidgallic tanninsredox processespink winematerialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУправління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалівArticle