Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняь НУХТ – історія, сьогодення - Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2014)
В статті описується історія кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проектування від моменту її створення у 1930 році і по сьогодення. Показана роль професорсько-викладацького складу кафедри, як науково-педагогічного колективу, у підготовці фахівців з обладнання переробних і харчових виробництв. Відображено основні наукові напрямки роботи кафедри, наукові розробки і здобутки. The article describes the history of the department of technological equipment and computer design technology since its inception in 1930 to the present day. The role of professors and magistral staff of the department had shown as a research and teaching staff in preparationg of specialists of equipment reprocessing and food industries. The main research areas of the department, scientific development and achievements had reflected.
Keywords: історія; НУХТ; история; НУПТ; history; NUFT; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування