Пристрій для розподілення потоку штучних виробів (Патент на винахід № 118902) - Костюк, Володимир Степанович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Соколенко, Анатолій Іванович; Костюк, Євген Володимирович; Мащенко, Олег Анатолійович (My University, 2019)
The device belongs to the equipment of transport systems, in which the distribution is used flow of products, and can be used in food, chemical, medical, pharmaceutical and other branches of the national economy. Пристрій належить до обладнання транспортних систем, в складі яких використовують розподіл потоку виробів, і може бути використаний в харчовій, хімічній, медичній, фармацевтичній та інших галузях народного господарства.
Keywords: транспортні системи; виріб штучний; конвеєр; transport systems; the product is artificial; conveyor; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту