Інноваційні технології забезпечення економічної безпеки підприємства - Пулим, А.С.; Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2020)
У тезах розкриваються питання залучення інноваційних технологій у процес забезпечення економічної безпеки підприємства. Дано визначення та розглянуто складові механізму забезпечення економічної безпеки. Зроблено акцент на тому, що запровадження інновацій дозволяють підприємству ефективно протидіяти загрозам та ризикам пов’язаним з господарською діяльністю.
Keywords: економічна безпека підприємства; інновації (економіка); кафедра економіки і права