Склад емульсійного крему з ланоліном «Кафа» (Патент на корисну модель № 117469) - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Фесич, Ігор Володимирович; Пасічний, Василь Миколайович; Бахмут, Жанетта Олексіївна; Ясінська, Анастасія Ігорівна; Жаворонкова, Яна Андріївна (My University, 2017)
Корисна модель належить до косметичної промисловості та стосується косметичних засобів по догляду за шкірою обличчя. Задача корисної моделі – розробка рецептури емульсійного крему на натуральній основі з використанням ланоліну, який є зволожуючим агентом, відновлює клітини шкіри, заживляє мікроскопічні тріщини та впливає на фізико-хімічні, структурно-механічні та органолептичні властивості крему. The utility model belongs to the cosmetics industry and applies to cosmetics for facial skin care. The task of the utility model is to develop a natural emulsion cream formulation using lanolin, which is a moisturizing agent, repairs skin cells, heals microscopic cracks and affects the physicochemical, structural-mechanical and organoleptic properties of the cream.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; емульсійний крем; ланолін; рослинна олія; косметика; emulsion cream; lanolin; vegetable oil; cosmetics; кафедра технології цукру і підготовки води