Оболкіна, Віра ІллівнаСивній, Іванна ІванівнаОлексієнко, Наталія Валентинівна2016-10-122016-10-122016Оболкіна, В. І. Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, І. І. Сивній, Н. В. Олексієнко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 124-125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24421Отримані результати досліджень показали, що за вмістом БАР пюре з горобини та журавлини можна рекомендувати для використання при створенні кондитерських виробів оздоровчого призначення.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівдикорослі плодинапівфабрикатидикорослі ягодидикорастущие плодыдикорастущие ягодыполуфабрикатыsemiwild fruitswild berriesЗастосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробівThesis