Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна2013-12-042013-12-042009Шереметинська, О. В. Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту / О. В. Шереметинська // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2009. - № 3. – С. 117-119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11783Вивчено особливості управління та нормування обіговими засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості створення умов для більш ефективного акумулювання та управління обіговими засобами. Проаналізовано основні методики нормування та поповнення обігових засобів хлібопекарських підприємств з визначенням їх відповідності сучасним вимогам The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterpriseелементи оборотних засобівобсяг оборотних засобіввиробничі запасинормування запасівelements of turnaround assetsamount of turnaround assetsindustrial stocksdensities of turnaround assetsкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попитуArticle