Готелі Low Cost: зарубіжний досвід - Верес, Катерина Олександрівна; Казакова, Олена Сергіївна (My University, 2015)
Однією з проблем сучасного туризму України є відсутність хороших готелів за невелику плату в центральних частинах міста. Звичайно, сьогодні для бажаючих подорожувати за невелику плату існую спеціальні заклади розміщення - хостели. Проте серед їхніх головних недоліків є розміщення, як правило, на околицях міста, що ускладнює мобільність туристів. Здебільшого, в хостелах зупиняють туристи, чий бюджет вельми лімітований (молодь, студенти). Цей контингент туристів надає перевагу самостійному перегляду об’єктів туристичної атракції, або воліє аби частка вільного часу під час пізнавального туру була якомога більшою. І заклад їхнього розміщення має бути не дуже далеко від центральної частини міста. One of the problems of modern tourism Ukraine is the lack of good hotels for a small fee in the city centers. Of course today for those wishing to travel for a small fee, there are special facilities accommodation - hostels. But among their main drawback is location, usually on the outskirts of the city, making it difficult mobility tourists. For the most part, in hostels stop tourists, whose budget is very limited (young students). This contingent travelers prefer independent view objects of tourist attractions, or prefer to share free time during the tour was informative as profitable. I bet their placement should not be too far from the city center.
Keywords: готель Low Cost; зарубіжний досвід; сучасний туризм; hotel Low Cost; international experience; modern tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу