Двохсекційний сатуратор цукрового розчину - Пушанко, Микола Миколайович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2014)
Перспективними сатураторами для цукрової промисловості є секційні апарати, в яких лужність соку з секції в секцію поступово знижується, чим забезпечується висока ефективність очищення цукрового розчину від нецукрів. Promising saturator for the sugar industry are sectional units, in which the alkalinity of the juice used in section gradually decreases, which provides high cleaning efficiency of sugar solution netsukriv.
Keywords: цукрова промисловість; секційні апарати; сатуратор; sugar industry; saturator; sectional units; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування