Інформаційне забезпечення та економічна безпека підприємства - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
На будь-якому сучасному підприємстві є життєво необхідним існування системи інформаційного забезпечення, яка включатиме економічну розвідку, інформаційну безпеку та аналітично-консультативне забезпечення. Визначені основні завдання інформаційного забезпечення та аналітично-консультативного забезпечення.

On any modern enterprise is vital to ensure the existence of a system of information, which will include economic intelligence, information security and analytical and advisory support. The main problems of information management and analytical and advisory support.
Keywords: система безпеки; інформаційне забезпечення; економічна безпека підприємства; system of safety; information support; economic security of enterprise; кафедра економіки і права