Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі - Дядечко, Олена Володимирівна; Бахмач, Володимир Олександрович (My University, 2012)
Досліджено ефективність використання білковофосфоліпідного комплексу при виробництві майонезів The efficiency of use in the manufacture of complex bilkovofosfolipidnoho mayonnaise
Keywords: рецептура; recipe; майонез; якість; рослинний білок; mayonnaise; quality; vegetable protein; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів