Бандуренко, Галина МихайлівнаВіннов, Олексій СергійовичХомічак, Любомир Михайлович2015-03-312015-03-312010Патент на корисну модель № 54990 U Україна, A23K 1/10, A23B 4/12, A22C 25/00. Фарш рибний кормовий / О. С. Віннов, Л. М. Хомічак, Г. М. Бандуренко ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 201005762 ; заявл. 12.05.2010 ; опубл. 25.11.2010, Бюл. № 22, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19954Спосіб консервування фаршу рибного кормового включає подрібнення рибних відходів, дрібної риби та риби, відсортованої при виготовленні харчової продукції, фасування та закупорювання. Фарш змішують з електроактивованою морською водою або електроактивованим розчином хлориду натрію 0,3 % з рН 1-2 у кількості 4-6 % маси фаршу до досягнення у суміші рівня рН 3. A method for preserving feed minced fish includes mincing fish wastes, small-sized fish and fish sorted by making food products, prepacking and closing. The minced fish is mixed with electrically activated seawater or an electrically activated solution of sodium chloride 0.3 % with pH 1-2 in an amount of 4-6 % of the mass of minced fish up to achieving the level of pH 3 in the mixture.otherелектроактивований розчинелектролізфарш рибнийрибні відходиelectroactivated solutionelectrolysisfish wastesmince fishкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняСпосіб консервування фаршу рибного кормового (Патент на корисну модель № 54990)Other