Вплив екзогенних факторів на виробничо-відтворювальний процес на підприємствах консервної галузі - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
В роботі досліджено вплив екзогенних факторів на виробничо-відтворювальний процес на підприємствах консервної галузі. Визначено напрями активізації процесу управління основними засобами вітчизняних консервних заводів.
Keywords: кафедра економіки і права; відтворення; reproduction; основні засоби; fixed assets; екзогенні фактори; exogenous factors; консервна галузь; the canning industry