Скоробогатова, Анастасія Вікторівна2024-07-192024-07-192024Скоробогатова, А. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Скоробогатова Анастасія Вікторівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2024. – 143 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44175ukкафедра експертизи харчових продуктівмайонез Провансальсистема управління безпечністюДСТУ ISO 22000:2019оператор ринкуУдосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019Other