Гендерна педагогіка у процесі професійної підготовки студентів технологічного університету - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2013)
Стаття присвячена актуальним проблемам прпофесійної підготовки студентів технологічних університетів із врахуванням гендерної особливості розвитку особистості. This article is devoted to actual problems of students prpofesiynoyi technological universities with regard to gender peculiarities of the individual
Keywords: особистість; розвиток; навчально-виховний процес; педагогіка вищої школи; гендер; педагогічна майстерність викладача; кафедра гуманітарних дисциплін; personality; development; educational process; pedagogy high school; gender; teacher's pedagogical skills