Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна - Фролова, Наталія Епінетівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 1998)
В процесі солодорощення в зерні гороху утворюється нова структура, що може позитивно впливати на подрібню¬вальні та на інші технологічні властивості солоду. In the process of malting in peas, a new structure, which can positively influence the crushing and other technological properties of the malt.
Keywords: солод гороху; білкові сполуки; сім’ядоль гороху; структурні зміни; malt pea; protein compounds; pea cotyledons; structural changes; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології оздоровчих продуктів