Фролова, Наталія ЕпінетівнаДомарецький, Віталій АфанасійовичХіврич, Борис ІвановичКошова, Валентина Миколаївна2012-12-242012-12-241998Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна / Н. Е. Фролова, В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, В. М. Кошова // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - Ч. 1. - С. 76-78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4932В процесі солодорощення в зерні гороху утворюється нова структура, що може позитивно впливати на подрібню¬вальні та на інші технологічні властивості солоду. In the process of malting in peas, a new structure, which can positively influence the crushing and other technological properties of the malt.otherсолод горохубілкові сполукисім’ядоль горохуструктурні зміниmalt peaprotein compoundspea cotyledonsstructural changesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології оздоровчих продуктівНові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зернаArticle