Говорушко, Тамара Андріївна2012-09-262012-09-262007Говорушко, Т. А. Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників / Т. А. Говорушко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць. : Економічні науки. – Чернівці, 2007. - Вип.9. – С. 72–80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3001Обґрунтовано види ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України з точки зору виділення соціальної і економічної ефективності. На основі теоретичного аналізу конкретизовано їх критерії і з позицій практичних міркувань рекомендовано систему показників для аналізу.Grounded types of efficiency of development of small enterprise are in food retail industry of Ukraine from the point of view the selection of social and economic efficiency. On the basis of theoretical analysis their criteria are specified from positions of the practical reasonings the system of indexes is made to order for an analysis.otherкритерійефективністьрозвитокмалі підприємстваsmall businesses criterionefficiencydevelopmentкафедра фінансівТеоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показниківArticle