Особливості тепло- і масообмінних процесів в термодинамічних циклах - Бут, Сергій Анатолійович; Костюк, Володимир Степанович; Васильківський, Костянтин Вікторович (My University, 2009)
Розглянуто особливості термодинамічних циклів теплових насосів, визначено їх порівняльні характе - ристики та перспективи застосування в харчовій промисловості. Features thermodynamic cycle heat pumps set their comparative charac - rystyky prospects and food industry.
Keywords: термодинаміка; цикл; фазовий перехід; phase transition; thermodynamics; cycle; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки