Пасічний, Василь МиколайовичЖабіна, Олена ВалеріївнаЯстреба, Юлія АнатоліївнаВітковська, Юлія Олександрівна2013-02-082013-02-082010Патент 55318 UA, МПК (2009) А 23 L 1/317 Паштет м’ясний м'ясного з курячої печінки / Пасічний В. М., Жабіна О. В., Ястреба Ю. А., Бутовська Т. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № u201006762 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6168Розроблено спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки передбачає підготовку сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії фаршу використовуються бланшовані куряче м'ясо і печінка, бланшовані куряча і свиняча шкурка у вигляді білкового стабілізатора, сало, смажені морква і цибуля, яйця або жовток курячий, сироватка молочна суха або сухе молоко, гриби бланшовані або відновлений гідратацією грибний порошок, суміш спецій і приправ, композицію харчових добавок на основі гідроколоїдів і регуляторів кислотності, сіль кухонна, бульйон або вода. A method of producing meat pate, chicken liver provides training materials, shredding, salting, cooking meat, forming and heat treatment, characterized in that the stage used blanched minced chicken meat and liver, blanched chicken and pork skin in the form of protein stabilizer, bacon, roasted carrots and onions, egg or chicken egg yolk, milk whey or milk powder blanched mushrooms or restored hydration mushroom powder, a mixture of spices and condiments, food additives composition based on hydrocolloids and controls acidity, salt, broth or water.otherкуряче м'ясоchickenбілковий стабілізаторбланшуваннярегулятор кислотностіprotein stabilizerblanchedacidity regulatorкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)Other