Національний університет харчових технологій2020-03-022020-03-022019Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2019. – 211 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30933Подано сучасні підходи до вирішення питань технології підготовки питної води. Означено актуальні питання впливу фізико-хімічних властивостей води на процеси водопідготовки, інноваційні підходи до вирішення проблем якості та безпечності питної води, підвищення ефективності процесів її підготовки. Розглянуто аспекти водопідготовки у харчових виробництвах.раціональне водовикористанняводопідготовкаякість питної водиочищення водимембранні технологіїбутильовані водиводооборотні системистічні водиsewagerational water usedrinking water qualitywater treatmentwater purificationmembrane technologybottled waterwater circulation systemsПерспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовкиBook