Грек, Олена ВікторівнаОнопрійчук, Олена Олександрівна2015-03-252015-03-252015Грек, О. В. Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 115-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19878Для проектування рецептур багатокомпонентних харчових систем в основному використовуються підходи, що базуються на методі експериментально- статистичного моделювання та лінійного програмування, а саме симплекс- методі, в якому здійснюється скерований рух за опорними планами до оптимального розв'язання.uk-UKсимплекс-методоптимізація співвідношенькомпоненти сумішісимплекс-методоптимизация соотношенийкомпоненты смесиsimplex methodoptimization ratiocomponents of the mixtureкафедра технології молока і молочних продуктівЗастосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів сумішіThesis