Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаМахинько, Валерій МиколайовичБорисенко, Олена Вікторівна2012-12-242012-12-242004Патент 70705 UA, МПК 7 A21D8/02 Спосіб виробництва пшеничного хліба / Арсеньєва Л. Ю., Бондар Н. П., Махинько В. М., Борисенко О. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 0031212249 ; заявл. 24.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4842Спосіб приготування пшеничного тіста з внесенням білкової добавки (борошно з сої, гороху чи люпину) і молочнокислої закваски. Way of preparation of a wheat dough with the introduction of protein supplements (flour made from soy, peas or lupin) and lactic of yeast.uk-UKхлібbreadсоягорохзакваскалюпинsoyapealupinleavenкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 70705)Other