Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2009)
В матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.

In this article the materials research results which show that the glucose-fructose syrup positively еffects the consumer properties of bakery products, including appearance, taste and aroma, provides more pronounced than with sugar, the impact on the processes of slow cherstvinnya products.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; цукор; тісто; бродіння; об’єм хліба; черствіння; глюкозно-фруктозный сироп; glucose-fructose syrup; sugar; dough; fermentation; volume of bread; hardened; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів