Бондаренко, Юлія ВікторівнаДробот, Віра Іванівна2012-03-102012-03-102009Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Хлібопек. і кондит. пром-сть України. — 2009. — № 6. — С. 8—10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/419В матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.In this article the materials research results which show that the glucose-fructose syrup positively еffects the consumer properties of bakery products, including appearance, taste and aroma, provides more pronounced than with sugar, the impact on the processes of slow cherstvinnya products.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропцукортістобродінняоб’єм хлібачерствінняглюкозно-фруктозный сиропglucose-fructose syrupsugardoughfermentationvolume of breadhardenedкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів