Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаОвсієнко, Кіра ВолодимирівнаОнопрійчук, Олена Олександрівна2017-11-282017-11-282017Патент 177507 UA, МПК А23С 23/00 (2017.01) Склад запіканки сирної з картопляною клітковиною / Грек О. В.,Тимчук А. В., Овсієнко К. В., Онопрійчук О. О. – u 2017 00908; заявл. 01.02.2017; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26227Склад запіканки сирної з картопляною клітковиною, що включає сир кисломолочний, цукор, молоко, який відрізняється тим, що сир кисломолочний використовують нежирний, молоко використовують нормалізоване, додатково використовують борошно пшеничне, картопляну клітковину, меланж, ванілін. Ingredients of casserole cheese with potato fiber that includes cheese soul-milk, sugar, milk, that differs in that cheese soul-milk is used unfat, milk is used normalized, additionally use a flour wheat, potato fiber, melange, vanilin.uk-UKзапіканкасир кисломолочнийкартопляна клітковинаcasserolecheese soul-milkpotato fiberкафедра технології молока і молочних продуктівСклад запіканки сирної з картопляною клітковиною (патент на корисну модель № 177507)Other