Особливості професійно орієнтованого навчання іншомовного спілкування майбутніх працівників сфери обслуговування - Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2012)
У статті розглядаються особливості професійно орієнтованого навчання іншомовного спілкування майбтіх працівників сфери обслуговування. Зазначено основні етапи формування іншомовної професійно орієнтованої комунікативної компетенції, наведено приклади їх організації із залученням інформації про невербальне спілкування. The article focuses on professionally oriented foreign language communication teaching for future service specialists. The stages of the foreign language professionally oriented communicative competence have been analysed, the examples of organizations the involv ing information about non-verbal communication have been given.
Keywords: іншомовна професійно орієнтована комунікація; майбутні працівники сфери обслуговування; невербальне спілкування; професійно орієнтоване навчання; foreign language professionally oriented communication; future service specialists; non-verbal communication; professionally oriented education; кафедра іноземних мов професійного спрямування