Національний університет харчових технологій2015-03-252015-03-252015Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. - 180 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19885Видання містить програму і матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств в контексті євроінтеграції України. The publication contains the materials and the Fourth International Scientific Conference. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and dairy sectors in Ukraine and abroad and new approaches to assessing the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods, the use of alternative raw materials, the latest technology and energy saving equipment, improve the efficiency of enterprises in the context of European integration of Ukraine.uk-UKм'ясна галузьєвроінтеграціяолієжирова галузьмолочна галузьdairy industryEuropean integrationmeat industryoil and fat industryПерспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграціїBook