Дувалка, Марина Володимирівна2024-03-122024-03-122023Дувалка, М. В. Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дувалка Марина Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 158 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42168ukкафедра експертизи харчових продуктівПрАТ «Лантманнен Акса»мультизернові пластівцісистема управління якістютехнологія сухих сніданківпроцесякість харчових продуктівУдосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»Other