М’ясні січені напівфабрикати (Патент на корисну модель № 44169) - Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Суботенко, Анна Вікторівна (My University, 2009)
В основу корисної моделі поставлена задача створення м’ясних січених напівфабрикатів з додаванням клітковини, які дозволяють отримати продукт з підвищеною харчовою цінністю та високими показниками якості, знижують собівартість м'ясних січених виробів за рахунок заміни 20-25% м'ясної сировини на клітковину. The basis of the utility model tasked with creating meat january semis with added fiber, which allows to obtain a product with high nutritional value and high levels of quality, reduce the cost of meat products january by replacing 20-25% of raw meat in fiber.
Keywords: рецептура; січені напівфабрикати; recipe; january semis; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів