Пешук, Людмила ВасилівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаСуботенко, Анна Вікторівна2013-03-142013-03-142009Патент на корисну модель № 44169 UA: МПК A23L 1/31 М’ясні січені напівфабрикати / Пешук Л. В., Топчій О. А., Суботенко А. В. ; Заявник і патентовласник: Нац. ун-т харч. техн. - № U200902674 ; заявл. 24.03.09 ; опубл. 25.09.09, Бюл.. № 18. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6826В основу корисної моделі поставлена задача створення м’ясних січених напівфабрикатів з додаванням клітковини, які дозволяють отримати продукт з підвищеною харчовою цінністю та високими показниками якості, знижують собівартість м'ясних січених виробів за рахунок заміни 20-25% м'ясної сировини на клітковину. The basis of the utility model tasked with creating meat january semis with added fiber, which allows to obtain a product with high nutritional value and high levels of quality, reduce the cost of meat products january by replacing 20-25% of raw meat in fiber.otherрецептурасічені напівфабрикатиrecipejanuary semisкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясні січені напівфабрикати (Патент на корисну модель № 44169)Other