Аромамаркетинг в готельному бізнесі - Базалук, Лідія Борисівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2015)
Сучасні технології дозволяють ароматизувати приміщення будь-якої складності і будь-якого обсягу. У готелях високої категорії застосувують індивідуальний похід до кожного гостя: пропонують створити в його номері комфортну, індивідуальну атмосферу. Для цього в кожному з номерів встановлюють спеціальне обладнання і пропонують гостю вибрати аромат який йому сподобався. Modern technology allows flavored premises of any complexity and any size. The hotels of high category zastosuvuyut individual campaign to each guest: propose to establish in his room a comfortable, private atmosphere. To do this, each room provides specific equipment and offer guests choose the fragrance that he liked.
Keywords: аромамаркетинг; сучасні технології; готельний бізнес; aromamarketing; hospitality; modern technology; кафедра туристичного та готельного бізнесу