Оболкіна, Віра Іллівна2013-07-082013-07-082009Оболкіна, В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8988Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії. Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.комбіновані кондитерські виробиcombined confectioneryко-екструзіяco-extrusionформуванняformingгідроколоїдиhydrocolloidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСвіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробівArticle