Розробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарства - Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна (My University, 2022)
Проаналізовані перспективи виробництва ферментованого напою комбуча, як крафтового напою для закладів ресторанного господарства. The prospects for the production of fermented drink kombucha as a craft drink for restaurants are analyzed.
Keywords: ферментовані напої; комбуча; заклади ресторанного господарства; крафтова продукція; fermented drinks; kombucha; restaurants; craft products; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства