Дулька, Ольга СтепанівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичШидловська, Олена Броніславівна2023-03-232023-03-232022Дулька,О. С. Розробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарства / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський, О. Б. Шидловська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХI міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., – Київ : НУХТ, 2022. – С. 124-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39364Проаналізовані перспективи виробництва ферментованого напою комбуча, як крафтового напою для закладів ресторанного господарства. The prospects for the production of fermented drink kombucha as a craft drink for restaurants are analyzed.otherферментовані напоїкомбучазаклади ресторанного господарствакрафтова продукціяfermented drinkskombucharestaurantscraft productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРозробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарстваArticle