Поняття та властивості агента в багатоагентних інформаційних системах - Бойко, Регіна Олегівна; Ук, Денис Дарачанович (My University, 2015)
Одним з ефективних методів в інформаційних системах керування є багатоагентний підхід та його реалізація в розподілених структурах, особливо при керуванні в умовах невизначеності. One of the most effective methods in information systems management is multi-approach and its implementation in distributed structures, especially when operating in conditions of uncertainty.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; багатоагентна система; програмне забезпечення; інформаційні системи; multi-agent system; Software; information systems