Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-172014-06-172004Музика, Т. М. Застосування низькотемпературного сушіння для морквяних вичавок / Т. М. Музика // 70-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 18 – 19 квітня 2004 р. : програма і матеріали. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. 2. – С. 129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15242Досліджено процес НВЧ-сушіння морквяних вичавок та зміни іх фізико-хімічних показників під час переробки. Исследован процесс СВЧ-сушки морковных выжимок и изменения их физико-химических показателей при переработке. Investigated the process microwave drying carrot husks and change their physico-chemical parameters during processing.uk-UKпорошокНВЧ-сушінняморквяні вичавкикафедра технології консервуванняморковные выжимкиСВЧ-сушкаpowdermicrowave dryingcarrot husksЗастосування низькотемпературного сушіння для морквяних вичавокThesis