Спосіб отримання харчової емульсії - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Спосіб отримання харчової емульсії, що включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізацію. Method for obtaining a food emulsion, which includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture.
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; молоковмісний продукт; food emulsion; sodium caseinate; milk proteins; кафедра технології молока і молочних продуктів