Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2019-05-282019-05-282019Патент 119215 UA, МПК А23С 11/04, А23С 11/08, A23L 29/10 (2006.01) Спосіб отримання харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій.– № u 201803934; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 10.05.2019, Бюл. № 9, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29369Спосіб отримання харчової емульсії, що включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізацію. Method for obtaining a food emulsion, which includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk proteinsкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання харчової емульсіїOther