Дослідження харчової продукції з пробіотичними властивостями - Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2016)
В останні роки значно розширилась сфера виробництва збагачених пробіотичних молочних продуктів масового призначення на основі культур молочнокислих та біфідобактерій. In recent years, significantly expanded the scope of production of probiotic-enriched dairy mass assignment based on cultures of lactic acid and bifidobacteria.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; харчова продукція; пробіотичні властивості; кисломолочні продукти; food products; probiotic properties; dairy products