Дослідження закономірностей настання нещасних випадків на виробництві з урахуванням професійного досвіду працівників - Романенко, Наталія Володимирівна (My University, 2018)
Проведено аналіз травматизму на виробництві з урахуванням професійного досвіду працівників. Здійснено підрахунок ризику настання травмонебезпечних ситуацій в залежності від віку та стажу роботи зайнятих осіб. Запропоновано комплексні заходи щодо попередження нещасних випадків серед працівників з незначним досвідом роботи. An analysis of occupational injuries based on professional experience workers. The calculated risk of traumatic situations, depending on the age and length of service of staff. The proposed comprehensive measures for the prevention of accidents among workers with little experience.
Keywords: травматизм; професійний досвід; причини; ризик; injury; professional experience; causes; risk; кафедра екології та екоменеджменту