Теплицький, Андрій Олександрович2024-07-042024-07-042024Теплицький, А. О. Порівняльна оцінка методів розрахунку охолодження продуктів та їх впливу на безпеку та якість харчових продуктів у харчовій промисловості : кваліфікаційна робота ... магістра : 142 Енергетичне машинобудування / Теплицький Андрій Олександрович ; наук. керівник Олександр Олександрович Серьогін. – Київ, 2024. – 79 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43884ukметоди розрахункутривалість охолодженняхарчові продуктихолодильне обладнаннястереометрична формаефективність роботианаліз результатівкафедра теплоенергетики та холодильної технікиПорівняльна оцінка методів розрахунку охолодження продуктів та їх впливу на безпеку та якість харчових продуктів у харчовій промисловостіOther