Вплив заморожування на показники альбумінної маси - Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2015)
Ефективним способом подовження терміну зберігання альбумінної маси є процес заморожування, який дозволяє зберігати продукт протягом тривалого часу при температурі низьких температурах - не вище мінус 18°С. У зоні заморожування відбувається низка змін. По-перше, це фазовий перехід води у лід. У харчовій системі ця зміна має складніший характер ніж при заморожуванні чистої води. An effective way to extend the storage albuminnoyi mass is freezing, which allows you to store the product for a long time at low temperatures - no higher than -18 ° C. In the area of freezing is a series of changes. First, this phase transition in ice water. In the food system, this change is more complex character than the freezing of pure water.
Keywords: термін зберігання; альбумінна маса; заморожування; shelf life; freezing; albuminna mass; кафедра технології молока і молочних продуктів