Причини виникнення жіночого писемництва в Росії XIX століття - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2013)
Статтю присвячено дослідженню виникненню жіночого писемництва на початку першої половини XIX століття. Введення в науковий обіг зазначених матеріалів сприятиме поглибленню подальших досліджень у галузі російської літератури. The article is sanctified to the research of the women’s writing origin at the beginning of the first half of XIX century. Introduction to the scientific turnover of the marked materials will assist deepening of further researches in Russian literature.
Keywords: дослідницька діяльність; жіноча творчість; література; вплив; research activity; influence; women creation; literature; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації