Алгоритм формування професійно орієнтованої іншомовної комунікативної компетентності у майбутніх фахівців туристичної сфери (німецька мова після англійської) - Окопна, Яна Володимирівна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2014, 2014)
У статті представлено алгоритм професійної підготовки майбутніх фахівців туристичної сфери в межах вивчення другої іноземної мови на сучасному етапі вищої освіти. Проаналізована робота з розвитку вивчення другої іноземної мови в процесі викладання в умовах нелінгвістичного вищого навчального закладу. The article focused on the basic directions of professional preparation in future tourism managers’ second language training on the new stage of higher education. The work at the development of second foreign language studying in the teaching process in nonlinguistic institutions is analyzed.
Keywords: німецька мова; туристична сфера; мовна компетенція; German language; tourism industry; language competence; кафедра іноземних мов професійного спрямування