Звягінцева-Семенець, Юлія ПетрівнаКамбулова, Юлія ВікторівнаКобилінська, Олена Валеріївна2016-05-232016-05-232015Звягінцева-Семенець, Ю. П. Перспективи виробництва вершкового крему / Ю. П. Звягінцева-Семенець, Ю. В. Камбулова, О. В. Кобилінська // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 71-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23384Матеріли містять дослідження впливу гідроколоїдів природного походження (пектини, альгінат натрію, гуміарабік) на формування якості вершкових кремів. Визначено коефіцієнти поверхневого натягу розчинів полісахаридів. Досліджено стійкість кремів, як одного з головних показників якості, з різними структуроутворювачами в різних концентраціях. Materials of the study include the impact of naturally occurring hydrocolloids (pectin, sodium alginate, gum arabic) on forming quality cream. Determined the surface tension of solutions polysaccharides. The stability creams as one of the main indicators of quality, different structure-at different concentrations.uk-UKвершковий кремструктурагідроколоїдистійкістьякістьqualitybutter creamstructurehydrocolloidsstabilityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи виробництва вершкового кремуOther