Козак, Олександр СергійовичНазаренко, ІваннаДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2024-10-292024-10-292021Вплив вакуумного способу охолодження на якісні показники батону / О. Козак, І. Назаренко, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45226Використання вакуумного охолодження хліба - вирішення проблем часу охолодження, зменшення енергоспоживання та виробничих площ, необхідних для охолодження готової продукції, дає можливість автоматизувати процес охолодження, а в деяких аспектах, і поліпшення якості готової продукції.The use of vacuum cooling of bread is a solution to the problems of cooling time, reducing energy consumption and production space required for cooling finished products, and makes it possible to automate the cooling process and, in some aspects, improve the quality of finished products.ukохолодженняхлібвакуумякістькафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвcoolingbreadvacuumqualityВплив вакуумного способу охолодження на якісні показники батонуThesishttps://orcid.org/0000-0001-8016-466Xhttps://orcid.org/0000-0002-3132-6447