Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичСтрашинський, Ігор МирославовичМалежик, Іван ФедоровичПасічний, Василь МиколайовичКоломієць, Роман Анатолійович2018-06-262018-06-262015Дослідження процесу сушіння білків «Соя концентрат», «Белкотон с 95» та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом / Л. В Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський та ін. // Наукові праці ОНАХТ. – 2015. – Вип. № 47, Том 2. - С. 22-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27769Метою даної статті є дослідження способу сушіння білкових препаратів рослинного «Соєвий концентрат» і тваринного «Белкотон С 95» походження та їх комбінації, які в подальшому передбачається використовувати як наповнювач для м'ясних та м'ясомістких продуктів. Як спосіб сушіння нами було запропоновано комбінацію конвективного та терморадіаційного. The purpose of this article is to study the drying process of protein preparations of vegetable "Soy concentrate" and animal "Belkoton 95" origin, and combinations thereof, which are further to be used as a filler for meat and meat raw materials products. As the drying method we proposed a combination of convection and thermoradiation.інфрачервоне сушіннябілковмісні наповнювачі для м'ясних і м'ясомістких продуктівкомбінації білкових препаратівкомбінований методопроміненняенергозатратиinfrared dryingprotein-rich fillers for meat and meat productscombination of protein preparationscombined methodirradiationenergy consumptionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу сушіння білків «Соя концентрат», «Белкотон с 95» та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способомArticle