Аналіз основних програмних продуктів з автоматизації роботи готелів - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2019)
Проведено аналіз та перспективи застосування новітніх технологій та провадження автоматизованих систем в готельне господарство. The analysis and prospects of application of the latest technologies and implementation of automated systems in the hotel industry were conducted
Keywords: автоматизація; готельна індустрія; програмні продукти; системи; automation; hotel industry; software; systems; кафедра готельно-ресторанної справи