Суха, Наталія АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-05-272013-05-272009Суха, Н. А. Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів / Н. А. Суха, В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6 (55). – С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7935Розглянуто можливість застосування овочевих каротиновмісних порошків з гарбуза і соєво-морквяного. Визначено їх хімічний склад. Досліджено їх вплив на показники якості тіста і готових виробів. Встановлено максимально допустимі дозування порошків - 5%. The article deals with possibility of using vegetable carotene-containing powders of pumpkin one and soy-carrot one. Determine their chemical composition. Studied their effect on the dough quality and finished products. Established the maximum allowable dosage of powders - 5%.uk-UKхлібовочеві порошкигарбузовий порошоксоєво-морквяний порошокbreadvegetable powderspumpkin powdersoy-carrot powderкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробівArticle