Савченко, Аліна Сергіївна2024-03-272024-03-272023Савченко, А. С. Проєкт цеху переробки винограду для виробництва червоних молодих виноматеріалів із застосуванням препаратів на основі таніну потужністю 1000 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Савченко Аліна Сергіївна ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2023. – 62 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42304ukвиноградКaбеpне-CoвiньйoнБacтapдo МaгapaцькийМеpлoтaнiнмoлoдi чеpвoнi винaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроєкт цеху переробки винограду для виробництва червоних молодих виноматеріалів із застосуванням препаратів на основі таніну потужністю 1000 т винограду за сезонOther