Сидорук, Єлизавета Ігорівна2022-10-142022-10-142022Сидорук, Є. І. Проект цеху переробки винограду з виробництва ординарних білих столових сухих виноматеріалів потужністю 1,5 тис. т за сезон з впровадженням сучасного технологічного обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єлизавета Ігорівна Сидорук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38186otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноград сортів Шардоневиноград сортів Рислінгвиноград сортів Аліготеактивовані сухі дріжджіобробка сусламембранний пресбілі виноматеріалиПроект цеху переробки винограду з виробництва ординарних білих столових сухих виноматеріалів потужністю 1,5 тис. т за сезон з впровадженням сучасного технологічного обладнанняOther