Калінін, Назар ІгоровичГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2024-06-072024-06-072024Калінін, Н. Використання продуктів крові в технології м'ясних посічених напівфабрикатів / Н. Калінін, О. Гащук, О. Москалюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 269.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43382М'ясні посічені напівфабрикати відіграють важливу роль у харчовій промисловості, пропонуючи споживачам зручність та універсальність. Включення крові до складу цих продуктів може підвищити їх поживну цінність та сприяти сталому використанню ресурсів. Кров як функціональний інгредієнт є легкодоступним побічним продуктом м'ясної промисловості, багатим на білок, основні мінерали (залізо) та вітаміни (вітаміни групи В)Meat cut semi-finished products play an important role in the food industry, offering consumers convenience and versatility. Including blood in these products can increase their nutritional value and contribute to the sustainable use of resources. Blood as a functional ingredient is an easily available by-product of the meat industry, rich in protein, essential minerals (iron) and vitamins (B vitamins)ukпосічені напівфабрикатим'ясо птиціхарчова кровchopped semi-finished productspoultry meatedible bloodкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання продуктів крові в технології м'ясних посічених напівфабрикатівThesishttps://orcid.org/0000-0003-2726-5271https://orcid.org/0000-0001-7090-6834